През последните три седмици Русия вероятно е загубила около 200 бронирани

...
През последните три седмици Русия вероятно е загубила около 200 бронирани
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Руската армия понася тежки загуби край Авдеевка

През последните три седмици Русия евентуално е изгубила към 200 бронирани машини по време на офанзивите си против град Авдеевка в Донбас, написа в ежедневния отчет на разузнаването на английското Министерство на защитата, обобщение от който е показано в обществената платформа Х.

 

Това евентуално се дължи на композиция от относителна успеваемост на актуалните ръчни противотанкови оръжия на Украйна, мини, муниции, изхвърляни от дронове, и прецизни артилерийски системи.

 

В отговор руските сили доста евентуално са минали към осъществяване на десантни пехотни набези в този бранш. Украинските сили бяха изправени пред сходни тактически провокации, когато нападнаха през лятото.

 

Подобно на предходните съветски офанзиви, щурмовете в Авдеевка постоянно се характеризират с придвижване през открит терен, което води до огромни загуби. Вероятно Русия е изгубила няколко хиляди бойци към града от началото на октомври 2023 година

 

Руското управление продължава да демонстрира готовност да одобри тежки загуби на личен състав против незначителни териториални придобивки.

 

Руската армия започна офанзива против Авдеевка на 10 октомври. Украински военни блогъри от доста дни пишат, че обстановката в този украински укрепен регион е доста тежка: врагът непрестанно нападна с огромни сили и тук-там последователно и доста малко, само че се движи напред.

 

Русия евентуално е заела детайли от до осем бригади в бранша. Тези детайли евентуално са претърпели някои от най-високите загуби в Русия през 2023 година

 

Руските националистически блогъри остро подлагаха на критика тактиката на военните в интервенцията. Нейният темперамент допуска, че главните военно-политически провокации на Русия остават същите, както през по-голямата част от войната. Политическите водачи изискват повече територия да бъде завзета, само че военните не съумяват да генерират дейно настъпателно деяние на оперативно равнище.

 

Източник News.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР